Bouwbedrijf Valkenswaard

Als u een gerenommeerd bouwbedrijf in Valkenswaard zoekt bent u bij ons aan het juiste adres. dat veel ervaring heeft, dan moet u bij ons zijn. Wat kunnen wij voor u betekenen? Wij kunnen vrijwel uw verbouwplannen en nieuwbouwplannen realiseren. Kijk gerust eens bij onze andere projecten om eens op ideeën te komen of heb je al een plan en benieuwd naar een vrijblijvende prijsopgave? Laat het ons weten!

 

build

Diensten

Bij BouwTB kunt u terecht voor al uw services. De klant klant staat in deze altijd centraal.

Producten

Heeft u maatwerk nodig? Bij BouwTB bent u dan aan het juiste adres!

Kwaliteit

Staat kwaliteit hoog in het vaandel? Bij BouwTB leveren we enkel top kwaliteit producten.

Levering

Vindt u het ook vervelend als u lang op uw producten of services moet wachten? Wij ook! Daarom garanderen we snelle levering.

Voorwaarden

Bekijk hier onze algemene voorwaarden

 

Onze diensten

Voorbereiding

Bouw TB kan ook de complete verzorging verrichten als het gaat om de voorbereiding van uw bouwproject. Je kunt hierbij denken aan het ontwerp en eventuele vergunningen. We kunnen al dit werk uit uw handen nemen.

Verbouw

Wilt u uw woning verbouwen of heeft u hulp nodig bij een gehele of gedeeltelijke vervanging van badkamer, zolder, keuken, of andere werkzaamheden? Neem dan contact op met bouwbedrijf Bouw TB Bergeijk.

Timmerwerken

Zowel voor ruwbouwtimmerwerk als het afbouwtimmerwerk kunt u bij ons terecht. Het kan hier gaan om de volgende werkzaamheden:

Het stelwerk van profielen en kozijnen, allerlei soorten plafonds voor binnen en buiten, boeiboorden en gevelbekleding.

Zonnepanelen

Ook voor zonnepanelen en andere installaties voor duurzame energie bent u aan het juiste adres

Nieuwbouw

Wanneer het op nieuwbouw aankomt bent u bij Bouwbedrijf Bouw TB aan het juiste adres. Het plaatsen van een nieuwe woning geheel aangepast naar uw wensen is voor ons een routine klus.

Renovatie

Bouwdelen die in een slechte staat zijn, kunt u beter zo spoedig mogelijk vernieuwen. Niet alleen voor het aanblik van uw woning, maar ook om verdere problemen te voorkomen.

Kostenraming

Gaat u toch liever zelf bouwen of heeft u een begroting nodig voor een hypotheek en wilt u graag van te voren weten hoeveel de bouw u gaat kosten? En hoeveel tijd u hiervoor kwijt bent. Dan kunnen wij dit voor u uitrekenen.

Ecologisch Bouwen

Indien gewenst kunnen wij volledig duurzaam bouwen. Wij kunnen ervoor zorgen dat het geen negatieve gevolgen voor het milieu zal hebben.

Aanbouw

Wilt u een dakkapel plaatsen, aanbouw, carport, garage, serre, erker, garage, complete uitbouw of heeft u hulp nodig bij uw aanbouw? Bouwbedrijf Bouw TB regelt het!

Isolatie

Wilt u graag een comfortabeler huis?
Op dit moment zijn er verschillende subsidiemogelijkheden om uw huis te isoleren. Vraag bij ons meer informatie aan!

Wilt u uw huidige kozijnen behouden maar wilt u wel de voordelen van HR++ glas. Ook dat is mogelijk bij ons.

Schadeherstel

Heeft u door storm, hagel of een andere oorzaak schade aan uw woning of pand? Schakel dan Bouw TB in. Wij zorgen dan dat alles weer opgelost word.

Wellness

Voor de bouw van een wellness gedeelte of een sauna kun je bij ons terecht, eventueel in een vrijstaande versie, aanbouw, als in bestaande woning/schuur

Bel ons op +31 6 16 38 57 77 of mail naar info@bouwtb.nl

Om de kwaliteit te garanderen werken we enkel met vooraanstaande merken